Duits

 

Indeling van de aangepaste vakantiehuizen

woonkamer met keuken
Beide huizen zijn qua indeling hetzelfde, alleen in spiegelbeeld van elkaar. Naast de ruime woonkamer is een open keuken. Naast de keuken bevindt zich in een ruime badkamer.

Photo_17_02_017
Op de begane grond zijn achter in de woning twee slaapkamers, waarvan dankzij de dubbele deur één van deze kamers direct bij de woonkamer is te betrekken. In de tweede slaapkamer staat een luxe tweepersoons bed.

Stapelbed Bosuil
Stapelbed
Op de eerste verdieping is er een speelruimte met speelgoed die middels een vide in verbinding staat met de woonkamer. Hier is ook plaatsgemaakt voor een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden in Eekhoorn en een stapelbed in Bosuil.

Buiten

De ruime terrassen van beide woningen kunnen middels een verrijdbaar scherm, naar behoefte tot één groot of twee ruime terrassen worden omgevormd.

zicht op speeltuin
de speeltuin grenst aan het terras
Vanuit de woning is er goed zicht op een speelweide die is voor zien van een trampoline die is geschonken door Trampolineplezier uit Tilburg. Daarnaast is in onze tuin een zandwaterspeelplaats en  een vogelnestschommel geplaatst die zelfs toegankelijk is met de tillift. In 2017 hebben wij ook een extra brede glijbaan op een zandheuvel geplaatst in deze zandheuvel is ook een kruipbuis aangebracht. Er wordt hard gewerkt aan uitbreiding van de speelbeleving.

Naast het vakantiehuis Eekhoorn bevindt zich in een voormalige stal een washok die is voorzien van een wasmachine, een droger en een houten wasrek. Ook ligt hier buitenspeelgoed gebruiksklaar.

Het washok staat ter beschikking voor beide vakantiewoningen.