Duits

 

Fiets-service

Verken de omgeving op de fiets

De vakantiehuizen liggen in een unieke omgeving die goed met de fiets is te verkennen. Naast dat Drenthe de beschikking heeft over een uitgebreid fietspaden netwerk, heeft de stichting logo WeldadigOord in pingdiverse mooie fietsroutes op kaart gezet.

 

Wij werken samen met Fietsplus in Noordwolde. Daardoor kunnen wij zorgen dat de via ons gehuurde fietsen op de gewenste datum bij de huisjes klaarstaan. Dit voor de normale tarieven van Fietsplus

Naast dit assortiment hebben wij de beschikking over een aantal speciale fietsen gericht op het vervoer van mensen met een functionele beperking. De op de site genoemde tarieven van de verhuur zijn gebaseerd op losse verhuur. Gasten van de Woldse Weelde kunnen voor een gereduceerd tarief van deze speciale fietsen gebruik maken.

Rolstoelfietsen
onze rolstoelfietsen

Rolstoelfiets

Per dag voor €20,--

rolstoelfiets Adams
Rolstoelfiets
Deze zeer compacte rolstoelfiets heeft geen trapondersteuning nodig.

Er zijn wel beperkingen voor de rolstoelen die hier op kunnen. Omdat de rolstoel ver achter op het platform moet worden geplaatst komt de stuurkolom tot onder de zitting van de rolstoel. Een rolstoel met een open frame kan hier goed worden geplaatst. De spoorbreedte van de stoel is maximaal 67cm en de diepte van het platform is 73cm

Rolstoelfiets elektrisch

Per dag voor €35,--

E-rolstoelfiets
Rolstoelfiets met elektrische trapondersteuning
Gebruikservaringen laten weten dat deze fiets zonder trapondersteuning prima is te rijden. Maar een goede elektrische aandrijving maakt het echt tot een feestje om hier mee te gaan toeren.

Het platform is geschikt voor stoelen met een spoorbreedte van maximaal 78cm. De rolstoel en de passagier zijn goed te fixeren. De volgende gebruiksbeperking moet worden gerespecteerd: het gewicht van rolstoel met passagier maximaal 100kg.

Rolstoelfiets
Rolstoelfiets met elektrische trapondersteuning

Rolstoel bakfiets elektrisch

Per dag voor €35,--

kinderbakfiets
kinderbakfiets met elektrische trapondersteuning
Deze fiets is geschikt voor kinderrolstoelen met een maximale breedte van 70cm

De elektrische trapondersteuning heeft bij regelmatig gebruik tot ruim 30 km het symbolische duwtje in de rug. Erg prettig bij het verkennen van de omgeving.

kinderbakfiets

O-pairfiets rolstoelfiets

Per dag voor €15,--

O-Pairfiets
rostoelfiets met afkoppelbare rolstoel
Het fietsen op deze rolstoelfiets is een leuk avontuur. zonder trapondersteuning maar wel met versnellingen.

De passagier zit los in de stoel en is daardoor alleen geschikt voor mensen met rompbalans. Dus erg handig voor een bezoeker die slecht ter been is. Doordat de rolstoel van de fiets is te ontkoppelen kan deze ook worden gebruikt bij terras of museumbezoek.

O-Pairfiets los
O-Pairfiets met ontkoppelde rolstoel