Duits

 

Gastenboek

Laat een bericht achter

7 berichten

Bianca Zo. 07 juli 2019 18:30
Wij hebben genoten van een heerlijk familieweekend op de Woldse Weelde. De knuffel van onze zoon had het zo naar zijn zin bij Cor en Minke dat hij stiekem achter was gebleven. Cor en Minke vonden de verstekeling en stuurden hem naar ons op. Hartelijk dank voor alles Cor en Minke!
Fam. Arends Ma. 17 april 2017 21:27
We hebben tijdens de paasdagen genoten van een heel gezellig familieweekend!
Een prachtige accommodatie in een hele mooie omgeving waar veel leuke dingen te beleven en te ondernemen zijn.
De kinderen hebben zich het hele weekend buiten vermaakt.
Een plek om zeker nog een keer terug te komen......
Cor en Minke, dank je wel voor jullie gastvrijheid!
Wij hebben ook genoten van jullie, en wij verheugen ons op het volgende bezoek.
Iris Delhaas Do. 22 september 2016 16:08
Deze zomer voor de 2e keer hier geweest, heerlijk!! Cor en Minke hebben het goed voor elkaar, alles is super geregeld. Volgend jaar weer! 🎉
Tonja van Namen Ma. 29 augustus 2016 20:37
Als begeleider van een gezin een midweek bij Cor en Minke te gast geweest en echt, geen woorden kunnen het juiste gevoel van hoe ik die week heb belefgd omschrijven. De nuchterheid, goedheid, niets is te veel en alles is mogelijk en zo behulpzaam, echt TOP. De locatie is ook heerlijk rustig, al rijdende "naar boven" kwam de rust je tegemoet en dit werd alleen maar versterkt bij aankomst en tijdens het verblijf. Heerlijke tuin, prachtige speeltoestellen voor de kinderen, volop tips voor leuke uitjes in de omgeving, prachtig (aangepast) huis kortom echt een aanrader en ik ga er zeker nog een keer terug!
Dennis en Monique Do. 11 augustus 2016 21:41
Minke en Cor,

We hebben een super vakantie gehad, bedankt voor de goede zorgen. Jammer dat het weer niet te regelen is anders zou je dat ook nog regelen. Het blijft een mooie plek en een mooi huis waar alles goed verzorgd is.
Tineke Wo. 06 juli 2016 22:14
Samen met onze moeder die na een zware beroerte in een verpleegtehuis woont, 3 pracht dagen in de Weelde doorgebracht. Minke had alles super geregeld: thuiszorg, speciaal bed, alles was er. Iedereen erg aardig, huisje zo handig, echt een aanrader! :-)
Ernst de Moor Vr. 24 juni 2016 12:49
Hoi Minke en Cor,

Jullie toch al mooie en uitgebreide website is met ingang van vandaag voorzien van een gastenboek. Hopelijk krijgen jullie veel reacties!
Mooi, gasten van de website mogen en kunnen dus ook hier hun opmerkingen kwijt.

7 berichten

Emoji van EmojiOne